Doe mee

Samen naar een meetup met Jesse Klaver (meer dan 5000 mensen in AFAS 9 maart)
GroenLinks wil Nederland veranderen. Ben je lid of sympathisant en wil je je ook hiervoor inzetten? Jouw bijdrage is erg welkom (ook als je geen lid bent, maar onze doelen wel onderschrijft). Lees hier wat we doen in onze afdeling.
Heb je interesse? Kom er dan bij en help mee om ook Ede te veranderen.
 

Wekelijks fractieoverleg

Elke maandag bespreekt onze fractie in het Raadhuis de plannen van GroenLinks in de gemeenteraad. Ons overleg is openbaar. Wil je actief worden maar je weet nog niet zo goed hoe? Misschien is dit dan een manier voor jou om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen. 
Klik hier voor de tijdstippen van ons fractieoverleg. 

Werkgroepen

De fractie vraagt werkgroepen om specifieke onderwerpen en problemen in Ede te onderzoek en hierover advies te geven. Wil je daar een bijdrage aan leveren en jouw expertise inbrengen? De fractie zou graag in gesprek komen met mensen die zich bezig willen houden met Burgerparticipatie, Sociaal Domein (WMO en Jeugdbeleid), Minimabeleid, Energietransitie en Landbouw/Food. Wil je meedenken? Je bent van harte welkom. 

Wijk- en werkbezoeken

Wij gaan regelmatig wijken in om met inwoners in gesprek te gaan of leggen werkbezoeken af. Heb je zin om ons daarbij te helpen? Of wil je graag dat onze fractie een werkbezoek in jouw wijk of organisatie komt afleggen? Dat horen we dan graag van je.

Verkiezingscampagne

Na een goede campagne voor de 2e kamerverkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen 2018 werd een mooi resultaat geboekt (verdubbeling van het aantal zetels). Je kunt er alles over lezen op onze speciale pagina over de gemeenteraadsverkiezingen (zie menu aan de rechterkant van deze pagina).  In dit najaar starten we de campagne voor de provinciale en Europese verkiezingen, die in maart en mei zullen plaatsvinden. Wil je helpen, meld je dan aan!

Voor al je vragen kun je contact opnemen met onze fractiesecretaris (klik op deze link). Hij helpt je graag verder.